Betaling, Levering og Retur

Betaling

Ved køb hos Jensens Overskud (sælger) kan betales med bankoverførsel, MobilePay og PayPal, eller evnt. som en sidste udvej i ubrugte, danske frimærker. Købers eventuelle merudgifter ved betaling i form af bankgebyrer mv. er sælger uvedkommende.

Forsendelse
Al forsendelse sker med Post Danmark. I enkelte tilfælde - hvis varen er for stor eller vejer for meget - sendes med GLS.

Der beregnes porto efter gældende takster - som Standard-brev eller pakke med levering til døren, hvis ikke andet ønskes af køber - Bemærk, at den endelige forsendelsesspris  kan afvige fra det, er er beregnet ved afgivelse af ordren - "shoppen" beregner kun på nettovægt og forsendelse til Danmark.

Afhentning af varerne kan normalt ikke finde sted. - Og jeg sender ikke ret gerne til Færøerne. Ikke fordi jeg ikke bryder mig om færinger, men fordi mine erfaringer med det overpernitne færøske toldvæsen er ret dårlige - en enkelt lille fodfejl i følgepapirerne, og man får smidt det hele i hovedet igen. Og det bliver for dyrt i porto at sende en gang til, blot for at de skal finde en ny "fejl".

Købere i udlandet skal være opmærksomme på eventuelle ekstraudgifter til toldbehandling og pengeoverførsler, som er mig som sælger uvedkommende.

Retur
Er du ikke tilfreds med det købte, kan varen returneres inden for 14 dage efter modtagelsen - men lad os mailes om det, før du sender retur. Eftersom der kun findes et eksemplar af hver vare, har jeg ikke mulighed for at ombytte den, så du vil altid få varens pris tilbage minus forsendelsesudgifter (både for den ene og den anden vej) - medmindre varen skulle være direkte defekt (jeg sælger naturligvis ikke ting med mangler - varerne er som beskrevet, men jeg kan have overset et eller andet), i så fald refunderes det fulde beløb.